در صورتی که درخصوص هزینه واردات گوشی موبایل از خارج از کشور سوالی دارید می توانید با:
شماره تماس ۹۰۹۹۰۷۵۳۰۲ از طریق تلفن ثابت (کل کشور)
شماره تماس ۹۰۹۹۰۷۵۳۰۲ از طریق تلفن ثابت (فقط تهران)
( از ساعت ۸ صبح الی ۱ شب )
تماس گرفته و با کمک کارشناسان اینترنت کمک مشکل خود را رفع نمایید.
( در صورت اشغال بودن خطوط ، مجددا تلاش کنید )
در مقاله امروز اینترنت کمک قصد داریم شما را با هزینه واردات گوشی موبایل از خارج از کشور آشنا نماییم. ابتدا لازم است خاطر نشان کنیم ، در این مقاله مقصود ما هزینه واردات گوشی از طریق فروشندگان نمی باشد ، بلکه هزینه واردات از طریق مردم عادی در هنگام سفر برای خود یا خانواده می باشد. تا قبل از سال 1396 علی رغم قوانین گمرکی حاکم سخت گیری خاصی برای دریافت عوارض از مسافران برای وارد کردن گوشی یا لپ تاپ وجود نداشت ، اما از آن سال به بعد به خصوص پس از اجرای قانون سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی در خصوص الزام رجیستر کردن گوشی ها که از 28 مهر 96 اعلام شد و هدف آن مبارزه با قاچاق و جلوگیری از ورود غیر قانونی گوشی های تلفن همراه بود می بایست تمامی تلفن های همراه ، ضمن پرداخت هزینه گمرک گوشی مسافرتی ، اقدام به رجیستر کردن دستگاه نمایند در غیر این صورت ، تلفن همراه قاچاق محسوب شده و قابل استفاده در کشور نمی باشد. در ابتدای این مقاله سعی می کنیم شما را با مفاهیم رجیستری گوشی و مفاهیم واردات گوشی آشنا نماییم تا در ادامه بتوانید با هزینه واردات گوشی موبایل از خارج از کشور آشنا شوید. در همین زمینه در مقاله با سامانه همتا آشنا شوید در اینترت کمک شما را با این سامانه و نحوه ثبت گوشی در سامانه رجیستری همتا آشنا شدیم . با مطالعه این مقاله با ما همراه باشید.
قبل از هر چیز لازم است ، با مفهوم رجیستری آشنا شوید ، رجیستر با معنی لغوی ثبت کردن و در بازار گوشی موبایل به زبان ساده ، ثبت گوشی تلفن همراه در یک سامانه جامع می باشد . در این حالت تنها گوشی هایی با سیم کارت اپراتور های داخلی قابل استفاده خواهند بود که بصورت قانونی وارد کشور شده اند. بر اساس قانون سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی ، هر شخص می تواند یک دستگاه تلفن همراه را از خارج از کشور به ایران به همراه خود داشته باشد و افرادی که تلفن همراه وارد می کنند می بایست به این نکته مهم توجه داشته باشند که سه ماه پس از ورود به ایران مهلت برای رجیستری دارند ، نرم افزاری که در این زمینه پیش بینی شده است نرم افزار همتا نام دارد که به کمک این برنامه می توانید فعال سازی تلفن همراه ، انتقال مالکیت ، استعلام اصالت دستگاه و ... را انجام دهید. کار با این نرم افزار کاربردی بسیار راحت و قابل نصب روی هر دو سیستم اندروید و iOS می باشد. به این ترتیب هر گوشی به نام فردی که آن را خریداری کرده ثبت شده و با سیم کارت وی قابل استفاده خواهد بود. این سامانه علاوه بر اینکه بصورت اینترنتی در دسترس است ، با استفاده از کد USSD و اپلیکیشن موبایل نیز می تواند فرآیند رجیستر شدن گوشی های موبایل را انجام دهد. البته ذکر این نکته ضروری است که برخی از عملیات ها مانند انتقال مالکیت گوشی تنها از طریق ثبت نام در سایت همتا قابل انجام و پیگیری است.
حال لازم است بدانیم منظور از گوشی های مسافرتی چیست؟ گوشی های مسافرتی در واقع گوشی های موبایلی هستند که از خارج کشور وارد خاک ایران شوند و قرار باشد در ایران با سیم کارت اپراتورهای داخلی مانند همراه اول و ایرانسل مورد استفاده قرار گیرند. به طور مثال اگر شما به کشور خارجی سفر کنید و در آن جا یک گوشی خریداری نمایید و گوشی را با خود به داخل ایران بیاورید و قصد داشته باشید از آن گوشی در ایران استفاده به عمل آورید، گوشی شما یک گوشی مسافرتی خواهد بود ، به این نکته نیز توجه داشته باشید که گوشی هایی که موقتا وارد ایران شده باشند و قرار نباشد که برای همیشه از سیم کارت های داخلی کشور سرویس بگیرند ، نیازی به رجیستر شدن نخواهند داشت. بنابراین مسافرانی که موقتا به ایران می آیند نیازی به رجیستری گوشی خود ندارند.
در صورتی که در خصوص سامانه موبایل کمک تلفنی سوالی دارید ، مطالعه مقاله معرفی سامانه موبایل کمک تلفنی را به شما پیشنهاد می نماییم.
حال که با مفاهیم رجیستری و گوشی مسافرتی آشنا شدیم نوبت به آشنایی با تعرفه ها و هزینه واردات گوشی موبایل از خارج از کشور فرا می رسد. برای وارد کردن و استفاده از یک گوشی که از خارج از کشور وارد می کنیم دو گام پیش رو خواهید داشت ، پرداخت هزینه گمرک مسافرتی و سپس رجیستر کردن آن در سامانه همتا که در ادامه به چگونگی انجام کار خواهیم پرداخت.
رجیستر کردن گوشی تنها با پرداخت هزینه گمرک گوشی مسافرتی و دریافت رسید پرداخت امکان پذیر است و در صورتی که هزینه گمرک گوشی مسافرتی توسط شما پرداخت نشده باشد ، نمی توانید عملیات استعلام اصالت کالا و ثبت آن در طرح رجیستری را انجام دهید. برای این منظور می توانید با مراجعه به یکی از دفاتر کمرگ مراجعه کنید یا از طریق سایت گمرک کشور اقدام به پرداخت هزینه نمایید.
روش اول : پرداخت عوارض در گمرک به صورت اینترنتی
می توانید با مراجعه به سایت اینترنتی گمرک به نشانی این لینک ، نسبت به پرداخت عوارض دستگاه خود اقدام نماید. لازم به ذکر است مسافران فقط تا 3 ماه پس از ورود به کشور مهلت دارند تا از طریق این سایت ، گوشی خود را ثبت نمایند و در صورت اتمام این مهلت، گمرک وظیفهای در قبال ثبت شناسه گوشی مسافر نخواهد داشت. برای این کار نیاز به ثبت (IMEI) دستگاه خود دارید. شناسه (IMEI) دستگاه، به تعداد اسلات دستگاه یا شکاف برای قرارگیری سیم کارت بستگی دارد و بر روی جعبه، پشت باتری یا با شمارهگیری #06#*، قابل رؤیت می باشد .
برای انجام کلیه فرآیند ها، باید 15 رقم ابتدایی این شناسه ، بدون هرگونه علامت اضافی استفاده شود.در دستگاه های معتبر و استاندارد، هر سه شناسه (IMEI) درج شده در هر 3 محل، با یکدیگر یکسان است. بنابراین دقت داشته باشید که عوارض را برای شناسه (IMEI) واقعی دستگاه تان پرداخت کنید، چون در صورت رخ دادن اشتباه در وارد کردن شناسه (IMEI)، امکان تغییر آن وجود نخواهد داشت.توجه کنید چنانچه دستگاه شما دو سیمکارته (دارای دو شکاف برای قرار دادن سیم کارت) است، حتما سایر شناسه (IMEI) ها را نیز وارد نمایید.
روش دوم : پرداخت حقوق گمرکی در هنگام ورود به کشور در دفاتر گمرک
همچنین میتوانید در هنگام ورود به کشور با مراجعه به دفاتر گمرک مستقر در فرودگاه ،گوشی خود را ارائه و تعرفه و عوارض گمرکی آن را پرداخت نماید. لازم به ذکر است تعیین میزان تعرفه و عوارض واردات، بر اساس نو یا کارکرده بودن دستگاه، به عهده گمرک جمهوری اسلامی ایران است که بر اساس ارزش گوشی مسافر، توسط گمرک تعیین میشود. پس از پرداخت حقوق گمرکی آن، برای مسافر مجوز گمرکی صادر میگردد که معمولاً در قسمت توضیحات آن، نام شخص مسافر، شماره پاسپورت، مدل، برند و شناسه (IMEI) دستگاه ذکر گردیده است. لازم است تا مرحله نهایی ثبت و فعال سازی موفق دستگاه در همتا، این اسناد نزد مسافر باقی بماند تا در صورت مشکلات احتمالی، قابل پیگیری باشد.
هزینه گمرک گوشی مسافرتی برابر با 16 درصد از ارزش اصلی خود گوشی خواهد بود. این 16 درصد شامل 4 درصد حق گمرک، 2 درصد حق بازرگانی، 9 درصد مالیات بر ارزش افزوده و 1 درصد عوارض هلال احمر میشود. با پرداخت کردن هزینه گمرک گوشی بخش اصلی کار را انجام دادهاید. حالا کافیست با مراجعه به سامانه همتا گوشی موبایل خود را رجیستر نمایید. توجه داشته باشید تنها یک ماه پس از پرداخت گمرکی گوشی قادر به رجیستر کردن گوشی خواهید بود.رجیستر کردن گوشی به کمک نرم افزار همتا ، کد دستوری *7777# یا سایت سامانه همتا ، می باشد.
در صورتی که در خصوص گوشی های تاشو موجود در بازار موبایل سوالی دارید ، مطالعه مقاله معرفی گوشی های تاشو موجود در بازار موبایل را به شما پیشنهاد می نماییم.
در صورتی که درخصوص هزینه واردات گوشی موبایل از خارج از کشور سوالی دارید می توانید با:
شماره تماس ۹۰۹۹۰۷۵۳۰۲ از طریق تلفن ثابت (کل کشور)
شماره تماس ۹۰۹۹۰۷۵۳۰۲ از طریق تلفن ثابت (فقط تهران)
( از ساعت ۸ صبح الی ۱ شب )
تماس گرفته و با کمک کارشناسان اینترنت کمک مشکل خود را رفع نمایید.
( در صورت اشغال بودن خطوط ، مجددا تلاش کنید )
با سپاس از اظهارنظر شما نظر شما تا حداکثر 3 روز تایید و نمایش داده خواهد شد. |
درصورتی که برای مشاوره در تمامی زمینه های ذکر شده در سایت، به دانش چندین ساله ما نیاز داشتید می توانید با ایمیل یا شماره تلفن
۹۰۹۹۰۷۵۳۰۲ ( تماس با تلفن ثابت از سراسر کشور با هزینه هر دقیقه 29000 تومان ) در ارتباط باشید تا از مزایای مشاوره تلفنی ما بهره مند گردید.
سایت مشاوره همراه مشاور یک مرکز خصوصی و غیرانتفاعی است و به هیچ ارگان دولتی و خصوصی دیگر هیچگونه وابستگی ندارد.
جهت ارئه انتقادات، پیشنهادات و شکایات با شماره تلفن ۵۴۷۸۷۸۰۰-۰۲۱ تماس حاصل فرمایید.
اینترنت کمک | تماس از کل کشور : 9099075302