در صورتی که درخصوص هک شدن جیمیل و راه های فهمیدن آن سوالی دارید می توانید با:
شماره تماس ۹۰۹۹۰۷۵۳۰۲ از طریق تلفن ثابت (کل کشور)
شماره تماس ۹۰۹۹۰۷۵۳۰۲ از طریق تلفن ثابت (فقط تهران)
( از ساعت ۸ صبح الی ۱ شب )
تماس گرفته و با کمک کارشناسان اینترنت کمک مشکل خود را رفع نمایید.
( در صورت اشغال بودن خطوط ، مجددا تلاش کنید )
در مقاله امروز اینترنت کمک قصد داریم شما را با هک شدن جیمیل و راه های فهمیدن آن آشنا نماییم. هک کردن جیمیل می تواند با اهداف مختلفی انجام شود اما عموما هدف اصلی هکر ها از انجام این کار دستیابی به اطلاعات شخصی یا تجاری شما می باشد . ما در این مقاله قصد داریم شما را با روش های جلوگیری از هک شدن جیمیل آشنا نماییم اما لازم است ابتدا بدانید علائم هک شدن جیمیل چیست ؟ خبر خوب این است که زمانی که جیمیل شما هک شود، نشانه های مشکوک و خاصی در آن نمایان خواهد شد که می توانید پی به هک شدن جیمیل خود ببرید. با شناخت این عوامل می توانید نسبت به پیشگیری و محافظت از هک شدن جیمیل خود اقدامات لازم را انجام دهید. سرویس جیمیل را می توان جزو دو سرویس دهنده برتر ایمیل دانست که امکانات رایگان و بی شمار آن هر کسی را به داشتن یک سرویس جیمیل طرغیب می نماید ، ولی در عین حال می بایست مراقبت های امنیتی بیشتری را برای اکانت جیمیل خود در نظر بگیرید تا لذت استفاده از سرویس جیمیل به تجربه تلخ هک شدن جیمیل منجر نشود. در مقاله های قبلی اینترنت کمک مانند چگونه رمز جیمیل فراموش شده را تغییر دهیم ، آموزش ساخت جیمیل ، راهنمای تایید دو مرحله ای جیمیل به موضوع جیمیل و ترفند های آن پرداختیم. با مطالعه این مقاله نیز با ما همراه باشید.
ابتدا به روش های تشخیص هک شدن جیمیل می پردازیم ، این روش ها عبارتند از :
- دریافت هشدار امنیتی گوگل : اولین نشانه یا در واقع هشدار هک شدن ، از طرف گوگل برای شما ارسال می شود ، خبر خوب این است که گوگل اقدامات امنیتی زیادی را در جهت حفاظت از اکانت شما انجام می دهد به این صورت که هر بار که شخصی وارد حساب کاربری شما شود، توسط گوگل بررسی خواهد شد که آیا از مکان یا دستگاهی که شما در گذشته استفاده نموده اید ، وارد شده است یا خیر و در صورتی که این گونه نباشد، جیمیل فعالیت آن شخص را برای ورود به سیستم به حالت تعلیق در آورده و ایمیلی را جهت دریافت تایید برای شما ارسال خواهد کرد. این یک ابزار قدرتمند در برابر هکرها به حساب میآید، زیرا تلاش آنها برای ورود به حساب کاربری جیمیل شما میتواند به عنوان یک اقدام مشکوک در نظر گرفته شود. بنابراین میتوان شناسایی ورود از دستگاههای مختلف را به عنوان یک روش عالی جلوگیری از کلاهبرداری عنوان کرد و مهم تر از همه آن که به صورت پیش فرض فعال می باشد و نیاز به تنظیم خاصی نیز ندارد. در صورت دریافت این پیام هشدار شما در معرض هک شدن قرار گرفته اید.
- استفاده از گزينه Last Account Activity : این گزينه در انتهای صفحه جيميل قرار دارد ، پس از کلیک بر روی آن بر روي Details کليک کنيد تا جزييات اين بخش به شما نشان داده شود. در پنجره جدید می توانید لیست کساني که به اکانت شما دسترسي داشته اند مشاهده نمایید.
- ابزار دسترسي و باز کردن اکانت ( مرورگر، موبايل و ... )
- آی پي بازديد کننده که اطلاعات زيادي از اين طريق در اختيار شما قرار مي گيرد.
- زمان اتصال به جيميل
لازم است آي پي های موجود در ليست را با دقت مرور نمایید تا متوجه شوید فردی به غیر از شما با آی پی ناشناس به اکانت جیمیل ، دسترسی داشته است یا خیر ، اگر در زمان اتصال به ايميل تان از سرويس هاي واسط مانند وی پی ان استفاده کرده باشيد، ممکن است در ليست موجود آي پي هاي مربوط به کشور هاي ديگري را ملاحظه نمایید .
- مشاهده فعالیت های مشکوک در صندوق ورودی و خروجی : به صورت دوره ای به صندوق ورودی و خروجی خود نگاهی بیندازید . در صورتی که هکر از حساب کاربری شما به عنوان یک بخش از ایمیلهای اسپم استفاده کرده باشد، قطعا پیامهای هرز زیادی را در صندوق پستی مشاهده خواهید نمود .این امکان وجود دارد که پیام هایی را در صندوق ورودی مشاهده نمایید که از کاربران مختلف برای شما ارسال شده باشد که درخواستشان، متوقف نمودن ارسال پیام های اسپم باشد یا نوتیفیکیشن های ثبت نام از وب سایتهایی دریافت کنید که تاکنون وارد آن ها نشده اید. این موارد می تواند نشانه هایی از هک شدن اکانت جیمیل باشد.
- استفاده از سایت های امنیتی : روش آخری که در این قسمت معرفی خواهیم نمود این است که برای فهمیدن در خطر بودن اطلاعات و امنیت جیمیل و یا هر سرویس دهنده دیگری، وب سایتهایی وجود دارند که رخنه در اطلاعات را نشان می دهند ، به این ترتیب که با استفاده از این وب سایتها می توانید به صورت ایمن داده هایی را که اخیرا هک شده اند را مشاهده نمایید و مهم تر از آن متوجه شوید آیا اطلاعات شما در معرض خطر می باشد یا خیر .یکی از قدیمی ترین سایت ها در این زمینه Have I Been Pwned می باشد . این سایت رخنه ها را ردیابی و آنها را به صورت قانونی در می آورد و در اختیار شما قرار می دهد. با ورود شما به این سایت ، یک قسمت برای جست و جو و یک لیست از رخنه های فعلی را مشاهده خواهید کرد.کافی است ایمیل یا یوزر خود را وارد نموده و این و سایت برای رخنه شروع به جست و جو میکند و در صورت وجود آن علامت قرمزی را نمایش می دهد. یکی از رقبای اصلی در این زمینه کاری سایت BreachAlarm می باشد. این سایت کمی پیشرفته تر طراحی و گزینه های بیشتری را به کسانی که می خواهند درباره رخنه های احتمالی هشدارهایی دریافت کنند، ارائه می دهد.
حال که با روش های تشخیص هک شدن جیمیل آشنا شدیم نوبت به معرفی اقداماتی جهت جلوگیری از هک شدن آن می باشد که عبارتند از :
- تغییر دوره ای رمز عبور : یکی از بهترین روش های جلوگیری از هک شدن جیمیل این است که رمز خود را چند وقت یک بار تغییر دهید ، عملیات تغییر رمز فرآیند پیچیده ای ندارد و شما به راحتی می توانید این کار را انجام دهید ، ضمنا علت اصلی هک شدن اکانت جیمیل را می توان ضعیف بودن رمز عبور دانست. هنگام تغییر رمز عبور توجه داشته باشید که می بایست یک رمز عبور ایمن را انتخاب کنید. ضمن این که بهتر است از رمز عبوری که در سایر وب سایت ها استفاده می کنید، برای اکانت جیمیل خود استفاده نکنید.
- استفاده از احراز هویت دو مرحله ای : استفاده از این قابلیت شما را از هر لحاظ در مقابل هکر ها ایمن می نماید. با استفاده از این قابلیت پس از وارد کردن رمز عبور جیمیل به شماره موبایل شما یک کد ارسال می شود که برای وارد شدن به اکانت خود باید آن کد را در مرحله دوم وارد کنید. همچنین می توانید مشخص کنید که در کامپیوتر شخصی خود برای وارد شدن به حساب کاربری تان نیاز به تایید دو مرحله ای نباشد و این موضوع تنها در مورد وارد شدن دیگران با کامپیوتر های دیگر به جیمیل شما صدق کند.
برای فعال کردن تایید دو مرحله ای جیمیل وارد اکانت خود شوید و روی تصویر پروفایل خود کلیک و گزینه My account را انتخاب کنید. در صفحه باز شده گزینه Sign in & Security را انتخاب کنید. سپس بخش Step Verification 2 را انتخاب کنید.در صورت خواستن رمز عبور آن را وارد و روی گزینه GET STARTED کلیک کنید. در این مرحله می بایست شماره موبایلی که می خواهید برای ورود به اکانت خود رمز عبور دوم به آن شماره پیامک شود را وارد کنید. همچنین می بایست مشخص کنید که این کد به صورت پیامک برایتان ارسال شود یا به صورت تماس صوتی سپس روی Next کلیک کنید. پس از طی کردن این مراحل یک پیامک به شما ارسال می شود که باید عدد آن را بدون وارد کردن پیشوند "-G" در کادر وارد و روی Next کلیک کنید و سپس روی گزینه TURN ON کلیک کنید.
در صورتی که در خصوص روش های پیشگیری از هک شدن گوشی سوالی دارید ، مطالعه مقاله روش های پیشگیری از هک شدن گوشی را به شما پیشنهاد می نماییم.
در صورتی که درخصوص هک شدن جیمیل و راه های فهمیدن آن سوالی دارید می توانید با
شماره تماس ۹۰۹۹۰۷۵۳۰۲ از طریق تلفن ثابت (کل کشور)
شماره تماس ۹۰۹۹۰۷۵۳۰۲ از طریق تلفن ثابت (فقط تهران)
( از ساعت ۸ صبح الی ۱ شب )
تماس گرفته و با کمک کارشناسان اینترنت کمک مشکل خود را رفع نمایید.
( در صورت اشغال بودن خطوط ، مجددا تلاش کنید )
با سپاس از اظهارنظر شما نظر شما تا حداکثر 3 روز تایید و نمایش داده خواهد شد. |
درصورتی که برای مشاوره در تمامی زمینه های ذکر شده در سایت، به دانش چندین ساله ما نیاز داشتید می توانید با ایمیل یا شماره تلفن
۹۰۹۹۰۷۵۳۰۲ ( تماس با تلفن ثابت از سراسر کشور با هزینه هر دقیقه 29000 تومان ) در ارتباط باشید تا از مزایای مشاوره تلفنی ما بهره مند گردید.
سایت مشاوره همراه مشاور یک مرکز خصوصی و غیرانتفاعی است و به هیچ ارگان دولتی و خصوصی دیگر هیچگونه وابستگی ندارد.
جهت ارئه انتقادات، پیشنهادات و شکایات با شماره تلفن ۵۴۷۸۷۸۰۰-۰۲۱ تماس حاصل فرمایید.
اینترنت کمک | تماس از کل کشور : 9099075302